Vragen of meer uitleg? bel +31-(0)76-205 5011 of mail naar info@hecompany.be
Health Exploring Company
samenwerking met schoonmaakbedrijf te antwerpen CleanIt

HEcompany & Cleanit

Een samenwerking om e-health te introduceren

Samen met het Antwerpse schoonmaakbedrijf Cleanit werd een pilot opgezet om e-health te introduceren binnen het bedrijf. Door de medewerkers een 7daags e-health traject te laten doorlopen en ze handvatten te geven om daarna bepaalde technieken voort te zetten hopen we enkele gezonde habits in hun levens te implementeren.

De hele cursus bestaat uit 3 pijlers zijnde: inzichten in voeding, de kracht van gezonde gewoontes en ademhalingstechnieken. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ervaring van stress lager komt te liggen en de combinatie voeding en bepaalde gewoontes zoals koud afdouchen zorgen voor veel meer energie en betere weerstand.

De tijdsimpact van de cursus is voor een deelnemer ongeveer 20 minuten per dag. In 7 dagen kan een groot verschil ervaren worden in hoe men zich voelt en het is te combineren met de dagelijkse werkzaamheden.

Voor 30 medewerkers werd een voucher voorzien waarmee ze kostenloos konden inloggen op een website om de cursus te volgen. Deze bestaat uit een 7 dagen plan waarbij de medewerkers interactief alle stappen digitaal kunnen doorlopen. Dit is een combinatie van recepten, podcasts en video's. Hiernaast werd een startpakket voorzien met juicer nodig om de cursus te doorlopen.

Naast de cursus is ook afgesproken opvolging te doen en deze case van zeer nabij te blijven volgen. Hoe is de ervaring, wat is de deelnameparticipatie, hoeveel mensen doorlopen de gehele cursus.

Hiernaast willen we ook evalueren hoe het verloop van ziekteverzuim is om een betere casus op te bouwen voor de toekomst.

De hele cursus is anoniem : nergens is er een feedback terug naar de werkgever over specifieke deelnemers.

Interesse?

Momenteel zijn we nog op zoek naar pilots. We maken graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen.